måndag 23 februari 2009

Ont om tid finns det gott om

Min blogg rivstartade, steg mot himlen snabbt, snabbt för att krascha med ett brak. Nu plockar jag upp spillrorna för att se om jag kan få igång den igen. Det blir ju så när vardgen kommer emellan. Navelskåderiet får då snällt kliva åt sidan för studier, extrajobb, hämtning, lämning på dagis, balanserandet av Willys-kassar på cykelstyret, upp och ner i tvättstugan...

Har börjat en väldigt kul kurs nu. Eller egentligen är det en kurs i en kurs. Hursomhelst kommer jag vara på HDK i fem veckor och verkligen frossa i navelskåderi. Det är helt underbart lyxigt!
För övrigt har jag lovat mig själv att detta ska få bli mer en fotoblogg. Dessutom måste jag kämpa mer för Gårda! http://bevaragarda.blogspot.com/ Jag blir så upprörd över att det ska rivas bostäder för att få plats med fler parkeringsplatser! Hörde en tjomme på TV förklara att "det är ju olämpligt att bo där luften är så dålig." Pga all biltrafik. Därför är det lika bra att få dit ännu mer biltrafik? Jag förstår verkligen inte. Det finns dessutom de som tycker det är fel av barnfamiljer att bo i stan. Ut på landet med oss bara. Så tvingas vi köra bil så fort vi ska någonstans. Så blir det ännu fler avgaser. Kanon!